DE THEATERBAKKERHEIJ

Programma De Theaterbakkerheij

 

wo. 5 okt. Elise Mannah
20u15 
‘Als ik zo vrij mag zijn’ is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar.

vr. 7 okt. Touch of Toto
20u30
Laat je omverblazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt! In een ruim 2 uur durend optreden worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, Rosanna en Hold The Line vol passie op je afgevuurd.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 7 okt. Concordia’s pubquiz online
21u00 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 20 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! De Pubquiz begint om 21u00. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

zo. 9 okt. Live op zondag: The Red Strats
Zondag 9 oktober om 15u00 treden The Red Strats op in Theater Concordia in Haastrecht. Deze TOP-tributeband brengt het ‘Cliff Richard’-geluid uit de sixties weer helemaal tot leven.The Red Strats zijn op zondag 9 oktober om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €10 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

di. 11 okt. Nienke Plas: Postnatale Expressie
Dinsdag 11 oktober om 20u15 treedt Nienke Plas op in Theater Concordia Haastrecht met de voorstelling Postnatale Expressie. Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Spijt van deze route?  Ach, ‘never look back’ tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt. De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemands toilet hangt. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route?  Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt. Maak alvast kennis met deze influencer! Nienke Plas is op dinsdag 11 oktober om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €25 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.