DE GOUDSE SCHOUWBURG

Agenda De Goudse Schouwburg

Agenda De Goudse Schouwburg

Zie voor het programma 2023-2024 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERIJ

Agenda De Theaterbakkerij

Locatie

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808 NG Gouda

CULTUURHUIS GARENSPINNERIJ

Agenda Cultuurhuis Garenspinnerij

 

Je hoeft je in Gouda nooit te vervelen want in jouw culturele huiskamer is altijd wel wat te doen.

In de maand januari heeft Cultuurhuis Garenspinnerij bijvoorbeeld de volgende activiteiten op de agenda staan:

Zie ook Home - Cultuurhuis Garenspinnerij

HET EVERTSHUIS
maand agenda

Agenda Het Evertshuis

In de zomervakantie is het Evertshuis geopend voor de bibliotheek en gemeentezaken. We hebben een mooie zomerexpositie van Mary van Leeuwen 'Vrolijke en Kleurrijke schilderijen' en elke woensdagmiddag hebben we zomerschaak in de foyer. Ons theaterkantoor is gesloten tussen 22 juli en 19 augustus. Natuurlijk hebben we nu al ZIN in het nieuwe seizoen. U ook? Op zaterdag 7 september trappen we af met onze PREVIEW AVOND

Een mooie, culturele en zonnige zomer gewenst en we zien u graag in september!

Team Evertshuis
Kijk voor ons volledige programma op www.evertshuis.nl/programma/

 

ZOMERSCHAAK
Vanaf 3 juli t/m 28 augustus is er elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur zomerschaak in de foyer van het Evertshuis. De schaakclub Bodegraven zorgt voor de materialen. Deze activiteit is gratis, jong en oud kan hieraan meedoen. Deelnemers kunnen zelf bepalen of ze met of zonder klok spelen en voor welke tijd ze kiezen. De gezelligheid staat voorop, maar hoeft een stevig partijtje niet in de weg te staan.

 

EXPOSITIE MARY VAN LEEUWEN
Vrolijke en Kleurrijke Schilderijen
De Boskoopse Mary zat als kind al vaak te tekenen. Schilderen heeft ze pas in 2015 ontdekt en doet ze met veel plezier en passie. "Ik kom helemaal tot rust als ik daar aan het schilderen ben, heerlijk! Ik schilder graag dieren, vooral leeuwen zijn mijn favoriet!"
De expositie is gratis te bezichtigen tot woensdag 21 augustus tijdens openingstijden van het Evertshuis
 

 

ZA 7 SEPT | PREVIEW AVOND 24/25
EVENEMENT | Vanavond inspireren wij u met liveoptredens van o.a. Dans Studio Forza, Koor Fabulous!, cabaretier Luuk Ransijn, filmpjes en nog veel meer!
20.00 uur | € 10,00 incl. drankje, gratis toegang voor vrienden* | KAARTEN
*graag vooraf reserveren met uw vrienden vouchercode

 

WO 18 SEPT | STOPERABUS RIGOLETTO NAAR AMSTERDAM
KOOP VÓÓR 1 AUGUSTUS UW KAARTEN!
OPERA | Rigoletto is de hofnar van de hertog van Mantua. Hij bespot graaf Monterone, wiens dochter door de hertog verleid is en wordt daarop vervloekt. Een prachtige opera van Giuseppe Verdi (1813-1901).
Vertrek 16.30 uur vanaf Zalencentrum De Brug in Reeuwijk | 16.45 uur vanaf NS Station Bodegraven | 5e rang € 81,00 | 4e rang € 111,00 | KAARTEN

 

Een nieuw item in onze nieuwsbrieven: IN THE SPOTLIGHT!

We zullen regelmatig een vrijwilliger, partner of sponsor van het Evertshuis in het zonnetje zetten. Deze keer is dat onze hoofdsponsor BIZWAY uit Bodegraven.

“Bij Bizway zijn we enorm trots om sponsor te zijn van cultuur binnen Bodegraven. In een wereld waar technologische vooruitgang en nieuwe regelgeving, zoals NIS2, centraal staan, vinden we het essentieel om de lokale cultuur te koesteren en te behouden. Onze betrokkenheid met Bodegraven is diepgeworteld. Terwijl we hard werken om een toonaangevende ICT-speler in transport en logistiek te worden, met samenwerkingen met vele transporteurs in de EU, blijft ons hart altijd verbonden met dit prachtige dorp. 

Het Evertshuis voelt voor ons als thuiskomen. De gastvrijheid en flexibiliteit die zij bieden, maken het een centrale plek in het dorp. Of het nu gaat om bijeenkomsten van serviceclubs, culturele evenementen of zakelijke evenementen, het Evertshuis is er altijd om ons en de gemeenschap te ondersteunen.  

Als inwoner, bezoeker, sponsor en soms zelfs als spreker, roep ik iedereen op om eens te komen kijken en te ontdekken wat dit mooie dorp te bieden heeft. Bodegraven heeft een schat aan cultuur en gemeenschap die gekoesterd en gevierd moet worden. Laten we samen ervoor zorgen dat deze unieke sfeer behouden blijft voor toekomstige generaties. Kom langs, verwonder en geniet van alles wat Bodegraven te bieden heeft. Bizway nodigt u uit om deel uit te maken van deze prachtige gemeenschap.” 

- Bart Lageweg (directeur Bizway)- 

 

 

In het nieuwe seizoen wordt de horeca door MÖCKY overgenomen, een professionele organisatie uit Reeuwijk. die vele jaren ervaring heeft op het gebied van hospitality, catering, events, koffie en food. De nieuwe naam van het Grand Café wordt BIJ BOR, dat o.a. verwijst naar 'elkaar ontmoeten Bij Bodegraven en Reeuwijk'. In de volgende nieuwsbrief meer nieuws hierover.

 

 

PROEFLESSEN JEUGDTHEATERHUIS
JEUGDTHEATER| In het Evertshuis organiseren we i.s.m. met het Jeugdtheaterhuis musical- en theaterlessen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar op zaterdagochtend. De lessen worden gegeven door onze vaste docente Lianne Loos.

De gratis proeflessen zijn op zaterdag 14 september:
10.00 tot 10.30 uur | 4 t/m 6 jaar
10.30 tot 11.15 uur | 7 t/m 9 jaar
11.15 tot 12.00 uur | 10 t/m 12 jaar

INSCHRIJVEN kan via DEZE LINK>

 

KAASFONDUE & VEILING
EVENEMENT | Wie Najaarsmarkt zegt, zegt KAAS. Na jaren van afwezigheid is het weer tijd voor de traditionele Kaasfondue in het Evertshuis, met een veiling voor het goede doel. Georganiseerd i.s.m. Lions Bodegraven, mede mogelijk gemaakt door BOSKA, Brood & Ko en Velder.
ZA 14 SEPT  | 18.00 uur | € 25,00 | KAARTEN

 

DOLF JANSEN (try-out) | Oudejaars 2024
CABARET | Oudejaars 2024: eerst 80 minuten stand up, de rest is toegift. Met poëzie waar nodig en improvisatie waar mogelijk. Oudejaars 2024: voor gewone en ongewone Nederlanders.
DO 26 SEPT | 20.00 uur | € 22,50 incl. drankje (try-out) KAARTEN

 

Facebook

Website

Email

Instagram

 
 
 
 
 

KAARTEN
Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via www.evertshuis.nl of bij de theaterkassa van  het Evertshuis in Bodegraven. Telefoon: 0172-618484.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

 

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 10 mei Concordia’s pubquiz online
21u00
 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 33 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! Trek je december/kerst/kerstvakantieoutfit aan (van foute kersttrui of kerst-onesie tot smoking of glamourous galajurk). Er is een passende prijs voor het leukst/mooist verklede team! De Pubquiz begint om 20u30. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.