DE GOUDSE SCHOUWBURG

Agenda De Goudse Schouwburg

Het theaterseizoen is in volle gang. Zo ook in De Goudse Schouwburg. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.

Agenda De Goudse Schouwburg

vrijdag 5 april 2024 20u00
Javier Guzman: Laatste wissel
Grote Zaal Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Aldus… Javier Guzman zelf over zijn voorstelling

vrijdag 5 april 2024 20u30
Hotel Modern: De Lange Gang
Kleine Zaal Arlène Hoornweg vond in haar familiegeschiedenis de bron voor een vertelling over de kracht van moederliefde: een moeder raakt door een noodlottige gebeurtenis haar dochter kwijt en begint een wonderlijke zoektocht. Pauline Kalker verbeeldt het rouwproces dat volgde op een abortus en een aantal miskramen. Ze neemt een duik in de tijd en ontdekt hoe bittere pijn kan veranderen in dierbaar verdriet. Herman Helle maakt met beelden van zijn opgroeiende dochter een ontroerende film, Heleen Wiemer tekent animaties en Reinier van Houdt maakt muziek.

zaterdag 6 april 2024 20u00
Pink Project The Band: Pink Floyd Any Colour You Like
Grote Zaal Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en poppodia. Na een zeer succesvolle Pink Floyd Past to Present tour gaat de band het seizoen 2023 – 2024 op tournee met een nieuwe show: Any Colour You Like “A collection of great Floyd songs”.

zaterdag 6 april 2024 20u30
Tall Tales: Fascade
Kleine Zaal Op het snijvlak van circus en fysiek theater laten ze in Facades verschillende kanten van zichzelf zien. Kunnen we onszelf zijn in de ogen van de ander? Ze slepen ons mee in hun persoonlijke levens. Met luchtacrobatiek, surrealistische choreografiee?n en persoonlijke anekdotes onderzoeken ze samen hoe e?e?n beeld totaal verschillende dingen kan betekenen.

woensdag 10 april 2024 20u00
Rayen Panday – Karma
Grote Zaal Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een?principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling’ en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling.?

Zie voor het programma 2023-2024 op www.goudseschouwburg.nl

DE THEATERBAKKERIJ

Agenda De Theaterbakkerij

12 en 13 april.jpg

Legends Project | Het Cultuur Station

Categorie: MuziekZangschool

Datum: Vrijdag 12 & Zaterdag 13 april

Aanvang: 20:30 uur | Zaal open: 20:00 uur

Entree: €16,-


Het Cultuur Station Schoonhoven presenteert: Legends Project – 12 & 13 April in de Theaterbakkerij. Tijdens deze spetterende avond zingen 23 vocalisten en het Legends Project koor hits van grote pop legends als; Prince, Toto, Queen, ABBA en Madonna. Onder begeleiding van de top band “Omdat je het Waard Band”.

Kaarten (€16,00) zijn verkrijgbaar via www.hetcultuurstation.nl

Tickets bestellen

Locatie

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808 NG Gouda

CULTUURHUIS GARENSPINNERIJ

Agenda Cultuurhuis Garenspinnerij

 

Je hoeft je in Gouda nooit te vervelen want in jouw culturele huiskamer is altijd wel wat te doen.

In de maand januari heeft Cultuurhuis Garenspinnerij bijvoorbeeld de volgende activiteiten op de agenda staan:

Zie ook Home - Cultuurhuis Garenspinnerij

HET EVERTSHUIS
maand agenda

AGENDA HET EVERTSHUIS

 

 

FOTO EXPOSITIE CAROLINE RIJNBEEK 
‘Een Weerspiegeling van het Kleurrijke Groene Hart’
26 januari tot 6 maart te zien in het Evertshuis
MEER INFO

   
 

 

 

 

   

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXRA BIJGEBOEKT!! KOOP NU JE KAARTEN
JANDINO - THERAPIE
DO 23 MEI | 20.00 uur | € 24,50 incl. drankje
Ontdek de ongeëvenaarde humor van Jandino Asporaat tijdens zijn nieuwste solo comedyshow op tournee! Lach tot je buikpijn hebt terwijl Jandino je meeneemt op een hilarische reis vol grappen, verhalen en onverwachte wendingen. 
KAARTEN

 
 
 

Facebook

Website

Email

Instagram

 
 
 
 
 

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

 
 
 
 

RESERVEREN www.evertshuis.nl
De theaterkassa is een uur vóór aanvang geopend en op vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur. Volg ons ook via facebook of instagram


 

 
 

KAARTEN
Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via www.evertshuis.nl of bij de theaterkassa van  het Evertshuis in Bodegraven. Telefoon: 0172-618484.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

 

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

zo. 7 april Jeugdcircus Acrobatico
Op zondag 7 april om 15u00 treedt Jeugdcircus Acrobatico op in Theater Concordia Haastrecht. Een optreden van Jeugdcircus Acrobatico staat garant voor uniek vermaak voor jong en oud. Om het jaar maakt Acrobatico een gloednieuwe voorstelling met een professionele uitstraling, spannende en originele acts, schitterende kostuums, veel humor en meeslepende muziek. Jeugdcircus Acrobatico is op zondag 7 april om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €10 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

za. 8 april Vivaldi en Piazzola
Op zaterdag 6 april om 20u15 speelt Vivaldi en Piazzola in Theater Concordia Haastrecht met de Vier Jaargetijden. De “Vier Jaargetijden” worden gespeeld en toegelicht. Ondanks de verschillende achtergrond en stijl van de componisten ontdekt de luisteraar dat ze toch compositorisch veel met elkaar gemeen hebben. Het ensemble bestaat uit vijf strijkers, bandoneon en piano/klavecimbel. De musici hebben al hun sporen verdiend in de klassieke muziek en het theater. Ze zijn daarbij gespecialiseerd in de technieken en speelstijlen van de Argentijnse tango. Voor de pauze krijgt u Vivaldi's ´Quattro Stagioni´ die werkelijk iedereen kent, en bijna kan dromen. En na de pauze Piazzolla's ´Cuatro Estaciones Porteñas´ (Vier Jaargetijden van Buenos Aires) een warme en hartstochtelijk Zuid-Amerikaanse verrassing. Recht uit het hart van Argentinië Vivaldi en Piazzola is op zaterdag 6 april om 20u15 te zien in Theater Concordia. Kaarten à €25 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

vr. 12 april Concordia’s pubquiz online
21u00
 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 33 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! Trek je december/kerst/kerstvakantieoutfit aan (van foute kersttrui of kerst-onesie tot smoking of glamourous galajurk). Er is een passende prijs voor het leukst/mooist verklede team! De Pubquiz begint om 20u30. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

za. 13 april Toneelver. De Schijnwerper: Eenakterfestival
20u15
 Zaterdagavond 13 april om 20.15 uur speelt Toneelvereniging De Schijnwerper in Theater Concordia in Haastrecht het Eenakterfestival. Toneelvereniging De Schijnwerper presenteert vier prachtige voorstellingen op één avond tijdens de twaalfde editie van het 4-Eenakterfestival. Een avond vol theater, met korte voorstellingen door verschillende toneelgezelschappen. Het belooft een gevarieerde culturele avond te worden.

zo. 14 april The Clan
15u00 
Op zondag 14 april om 15.00 uur treedt The Clan op in Theater Concordia Haastrecht. Live! op zondag is inmiddels een begrip voor muziekliefhebbers uit de regio. Ditmaal met The Clan. Voorheen The Clean Foot Clan (een Schotse bende uit Suske en Wiske), bestaat al sinds de 70er jaren en is na een reünie (750 jaar Oudewater) weer volop muziek aan het maken. Met medeoprichter en zanger-entertainer Hans Plas wordt een breed scala van de beste songs uit de jaren 1960 t/m '80 bestreken die iedereen in beweging zet, stilstaan is geen optie. Verheug je op een heerlijke middag vol herinneringen, want muziek is emotie! Borrelen, dansen en genieten in Grand Café Concordia.

The Clan is op zondag 14 april om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €10 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Voor meer informatie en bestellen van kaarten (à €12,50) via www.deschijnwerper.nl.

za. 20 april Karin Bloemen
20u15 
Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière, die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring.

In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidt prijs. Daarbij werd Karin in 2011 benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

In het voorprogramma is er een optreden van de winnaar van de Stem van de Waard: Rasha. Ze treedt op met harpiste Reinilde Zevenbergen.
Ze zingt een combinatie van klassieke en lichte muziek; musical en Nederlandstalig. Van Avé Maria naar de Sound of Music en van ‘Lippen Schweigen’ van Léhar tot ‘Telkens Weer’ van Willeke Alberti.

De klassiek geschoolde, lyrische sopraan Rasha zingt sinds 2013 bij uitvaarten, huwelijksceremonies, bedrijfsfeesten en andere bijzondere gelegenheden. Ze is werkzaam als Welzijnsmedewerker in het Amadeushuis te Bergambacht, waar zij ouderen met dementie stimuleert door middel van muzikale expressie. Tijdens de Kerst van 2023 was de ontmoeting tussen Rasha en Francis van Broekhuizen in Lourdes te zien bij de KRO/NCRV. Het repertoire van Rasha bestaat uit klassieke muziek, musical, religieus en Nederlandstalig. Bovendien zingt ze steeds vaker jazz, popmuziek en andere genres. In 2023 is Rasha uitgeroepen tot winnares van de Stem van de Waard.

Reinilde Zevenbergen- Buys studeerde in Den Haag bij Edward Witsenburg en behaalde daar haar uitvoerend musicus diploma en de aantekening kamermuziek. Ze is werkzaam als docent aan de muziekschool Nieuwerkerk en heeft omvangrijke muzikale ervaring als onderdeel van diverse samenwerkingen. Reinilde was onder andere in dienst bij de Hoofdstad Operette en speelde The Sound of Music en Beauty and the Beast onder musicalproducent Joop van den Ende. Momenteel richt zij zich steeds vaker op het spelen bij uitvaarten en op rouwverwerkingsmomenten. Reinilde brengt muziek aan huis, als men niet meer naar de muziek toe kan komen.

Het hele programma begint om 20.15 uur.

Karin Bloemen is op zaterdag 20 april om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €34 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Ticketprijs is inclusief pauzedrankje.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.