DE GOUDSE SCHOUWBURG

Cinema Gouda en de Goudse Schouwburg weer open

Na 6 maanden kunnen eindelijk de deuren weer open van Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg! Het moment waar we allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken, komt toch nog eerder dan gedacht. Op 5 juni gaat Cinema Gouda weer van start. Met prachtige titels zoals De Slag om de Schelde, Disney’s Cruella, Golden Globes winnaar Nomadland en voor de jongsten Pieter Konijn op de Vlucht, K3 De Dans van de Farao en Tom & Jerry. Deze en nog meer titels zijn nu in de verkoop, tickets kunnen gekocht worden via de website.

Ook in de Goudse Schouwburg staat allerlei moois op de planning. Zo komt er een bijzondere locatievoorstelling aan, is het mogelijk om vanaf 9 juni een kaartje te bemachtigen voor de Oudejaarsconference van Peter Pannekoek, speelt Mirakel tien keer haar livestream voorstelling Alice, en last but not least start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op zaterdag 19 juni! Op 18 juni is er bovendien een verrassingsoptreden op het dak van de schouwburg voor de landelijke campagne ‘We roepen het van de daken’. Dit is een onderdeel van Theater. Mooier dan ooit en daarmee vieren we de opening van theaters voor kaartverkoop door heel het land!

Daarnaast komt de Goudse Schouwburg met een gloednieuw concept: Goudse Gasten, een échte Goudse talkshow live in het theatercafé van de schouwburg. Goudse Gasten wordt een maandelijkse talkshow over alles wat er in onze stad speelt en leeft. Met dit initiatief wil de schouwburg verbinding mogelijk maken tussen inwoners, lokale initiatieven en politieke, culturele en maatschappelijke onderwerpen. Voor iedereen die, net als wij, betrokken en trots is op onze mooie stad. Op zondag 27 juni is de eerste pilot om 14u00. De toegang is gratis, maar je hebt wel een ticket nodig. Uiteraard is er de gelegenheid om na afloop na te praten.

Op de websites www.cinemagouda.nl en www.goudseschouwburg.nl is meer informatie te vinden over alle activiteiten de komende periode.

 

De Theaterbakkerheij
De Theaterbakkerheij annuleert programma t/m 15 november

Programma De Theaterbakkerheij

Theaters zijn woensdag druk in overleg (geweest), na de aankondiging van de aangescherpte coronamaatregelen. Er mogen niet meer dan dertig mensen in een zaal bij elkaar. De belangrijke vraag: hoe om te gaan met de nieuwe regels?

Een aantal theaters heeft al bekendgemaakt de komende vier weken de deuren te sluiten. De Goudse Schouwburg en De Theaterbakkerheij sluiten voorlopig een paar weken. "Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat we voor een periode van vier weken het programma annuleren", zo vertelt Ruud Bakker van De Theaterbakkerheij. "Door de nieuwe regels omtrent horeca, die ook voor ons theater gelden, mogen wij geen hapjes en drankjes aanbieden. Dit maakt het voor ons onmogelijk om met 30 personen open te blijven..."

Bakker: "Daarom annuleren we het programma tot en met zondag 15 november. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, maar wachten hiermee tot het weer duidelijk is wanneer we open kunnen. Alle tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht. Ondertussen gaan we kijken naar een alternatief programma. We hopen iedereen weer snel te zien in ons mooie theater. Tot die tijd; doe voorzichtig en blijf gezond!", aldus Bakker, die ons uitnodigt om vanavond een 'laatste' drankje te komen doen. 

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.