DE THEATERBAKKERHEIJ

Agenda De Theaterbakkerheij

She Loves Me.jpg

 

ma. 13 en di. 14 feb. She Loves Me | Productiehuis De Haard
20u00 
Een stad ergens in Europa, 1937: Amalia en George zijn collega’s in een parfumeriezaak. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Wat zij niet weten: ze delen al maanden via anonieme brieven hun diepste gedachten over het leven, literatuur en muziek en zijn inmiddels heimelijk verliefd op elkaar geraakt. Maar of ze elkaar tussen het ruziën door ooit gaan herkennen als geliefden?

Categorie: MusicalTheater
Datum: Maandag 13 & Dinsdag 14 februari
Aanvang: 20:00 uur | Zaal open 19:40 uur
Entree: Regulier: €20 / Studenten: €15,- (+€1,50 servicekosten)

Cast 
Amalia Balash: Tessa Jongeleen
Georg Nowack: Rick van Stalle
Ilona Ritter: Isabelle van Oudheusden
Steven Kodaly: Dennis van Huis
Ladislav Sipos: Luuk van Gils
Arpad Laszlo: Timon Kornelis
Mr. Maraczek: Erik Plageman
Ensemble: Jaimie van Vliet, Nienke van der Linden, Eva van Kalsbeek

Creatives
Script: Joe Masteroff
Muziek: Jerry Bock
Liedteksten: Sheldon Harnick
Regie: Pieter Buis
Choreografie: Arletta Boland

www.productiehuisdehaard.nl

 

Locatie

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808NG Gouda

HET EVERTSHUIS
maand agenda

AGENDA HET EVERTSHUIS

Beste theaterbezoeker(s),

Dit weekend kun je volop genieten van toneel in het Evertshuis door toneelvereniging  LTO. Als je nog geen kaartje hebt, helaas, het is helemaal UITVERKOCHT.  Volgende week DO 9 FEB komen de Meisjes met de Wijsjes hun muzikale kunsten ten gehore brengen. VR 10 FEB hebben we Comedy Pact Festival in de theaterzaal en het Kunstcafé Molens in de kunst in lokaal 1.04.

Binnenkort hebben we de indrukwekkende dansvoorstelling 'Dictatorship of Love'. WE zijn op zoek naar liefhebbers van DANS die onderdeel willen worden van deze voorstelling. Meld je dan aan voor de GRATIS workshop van dansprofessional Sandra Kramerová op WO 15 FEB. 

En we kijken ook al uit naar de voorjaarsvakantie met leuke jeugdvoorstellingen en films. Ga voor ons volledige programma naar www.evertshuis.nl  Tot snel in het leukste theater van Bodegraven! 
TEAM EVERTSHUIS

 

 

 

 

DO 9 FEB | DE MEISJES MET DE WIJSJES | MOERSTAAL MUZIEKTHEATER -  IJzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep. 20.00 uur | € 22,50 met drankje INFO & TICKETS

 

VR 10 FEB | COMEDY PACT FESTIVAL
CABARET | DUBBELPROGRAMMA. DE MEIDEN van toen trotseren allerlei levensvragen. Moedig en gewapend met een grote dosis humor. Remy Evers winnaar juryprijs Cameretten 2019, toont zijn ideale wereld aan u. 
20.00 uur | € 19,50 met drankje  INFO & TICKETS

 

VR 10 FEB | 20.00 uur | € 10,00 met pauzedrankje
Kunstcafé Molens in de Kunst – Lezing door Cock van Langelaar in zaal 1.04
KUNST - Een reis langs onze rijke molenhistorie aan de hand van schilderijen, etsen, tekeningen en foto’s. Ruijsdael, Rembrandt, Mondriaan, Monet en vele anderen hebben ze geschilderd. INFO & TICKETS

 

WO 15 FEB | 18.00 tot 22.00 uur | GRATIS
DANSWORKSHOP DICTATORSHIP OF LOVE door SANDRA KRAMEROVÁ
Mini. leeftijd 15 jaar, aanmelden via communicatie@evertshuis.nl.

DANS - Tijdens de workshop krijg je uitgebreid les en een toelichting over het maken van de voorstelling. Op donderdag 16 FEB is om 17.30 uur de generale repetitie en dans je 's avonds mee in de voorstelling ‘Dictatorship of Love’. De workshop wordt in het Engels gegeven. MEER INFO

 

DO 16 FEB | 20.00 uur | € 12,50
DICTATORSHIP OF LOVE - Theater de Generator & Sandra Kramerová
DANS - Een prachtige dansvoorstelling over de kracht van vrouwen. 

A dance strive for empowerment – “Laten we ons een wereld voorstellen waar er maar één ideaal is om te volgen, één waarde, één waarheid. Wat als deze waarheid liefde is?”

In Dictatorship of love is het deze vraag die Sandra Kramerová centraal stelt. INFO EN TICKETS

 

 

VR 17 FEB | 20.00 uur | € 10,00 met drankje
FILM She Said - Aangrijpend waargebeurd verhaal over seksueel wangedrag in Hollywood. Gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2019 van Jodi Kantor en Megan Twohey, de journalisten van The New York Times. INFO & TICKETS

 

WO 1 MRT | 11.00 uur | € 7,50 | VOORJAARSVAKANTIE
ZANDHONGER (3+) door Firma Kluijt
JEUGD & FAMILIE - Een vrolijke en poëtische voorstelling voor de allerkleinsten om samen met (o)ma, (o)pa, oppas, je lieve buurvrouw, tante en iedereen die je lief is in het theater te zien. INFO & TICKETS

 

WO 1 MRT | 14.30 uur | € 11,50 | VOORJAARSVAKANTIE
De Wraak van Lorre (6+) door Epos Ensemble
JEUGD & FAMILIE - Dit knotsgekke verhaal wordt door Benjamin Murck verteld en is gebaseerd op het boek van Tosca Menten. Het duizelt je van de papegaaien, muziek en wervelende klanken van vijf verschillende blaasinstrumenten. Vanaf 12.00 uur kun je je gratis laten schminken in de foyer! INFO & TICKETS

 

DO 13 APR | 20.00 uur | € 23,00 met drankje
SOLO STORIES - Nu ik je zie met Soy Kroon n.a.v. boek Merlijn Kamerling
TONEEL - Van de makers van ‘Ma’ en ‘In het licht’. Een zoektocht van een zoon naar zijn vader. INFO & TICKETS

 

Twitter

Facebook

Website

Email

Instagram

 
 
 
 
 

KAARTEN
Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via www.evertshuis.nl of bij de theaterkassa van  het Evertshuis in Bodegraven. Telefoon: 0172-618484.

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Agenda Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 10 feb. Concordia’s pubquiz online
21u00
 Er staat weer een Pubquiz op het programma in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 33 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! Trek je december/kerst/kerstvakantieoutfit aan (van foute kersttrui of kerst-onesie tot smoking of glamourous galajurk). Er is een passende prijs voor het leukst/mooist verklede team! De Pubquiz begint om 20u30. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

za. 11 feb. 9e editie Blues Festival Concordia
20u15 Blues Festival met Paardekooper en Long Way Blues en Red Salmon Bluesband op zaterdag 11 februari. Het Bluesfestival in Theater & Grand Café Concordia is inmiddels een begrip. Zaterdagavond is 100% blues! Geniet een avond lang van drie bands, op drie podia en in drie verschillende stijlen. Een avond vol afwisseling en muzikaal plezier. 
De publiekslievelingen van de laatste bluesfestivals zijn al geboekt: Paardekooper en Long Way Blues en Red Salmon Bluesband. Voor de echte blues- en muziekliefhebber is dit een fantastische avond uit! Het Blues Festival begint op zaterdag 11 februari om 20.15 uur in Theater Concordia. Het betreft een sta-concert. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

zo. 12 feb. Verhalencafé in Theater Concordia Haastrecht
Zondag 12 februari om 15.00 uur is er weer een Verhalen Café van de Verhalencompagnie in Theater Concordia in Haastrecht. Te gast is Anne van Delft met haar voorstelling ‘De derde naam’. Er is in dit Verhalencafé geen open podium. Het verhaal De derde naam vindt zijn wortels in een indiaanse vertelling. De eerste naam krijg je van je ouders, de tweede verdien je met iets dat je goed kan, de derde naam vertelt wie je werkelijk bent. Maar… die naam moet je zelf kiezen. Hoe doe je dat? In dit tijdperk van fakenews gaat Anne op zoek naar haar ware naam. Onderweg vraagt ze het aan wijze schildpadden en boze godinnen, mythologische helden en dagelijkse uitblinkers. Maar niemand kan helpen, de keuze is aan haar! Ze groeit als vrouw, maar haar naam krimpt. Anneke, Anne, An. Wat blijft er van haar over als zij geen mooie derde naam vindt? Een intiem portret over de veranderende betekenis van wie je bent. Aanstekelijk en humoristisch verteld. Kaarten à € 10,00 via Verhalencompagnie.nl/kaarten-verhalencafé

vr. 17 feb. Mouna Laroussi: Fatima
20u15 
De goudeerlijke Marokkaanse tante Fatima verpakt lastige onderwerpen in grappige verhalen. Door Fatima haar stem te lenen neemt Mouna Laroussi geen blad voor de mond. Die gezellige Marokkaanse tante Fatima zegt goudeerlijk wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Verhalen van Fatima komen ook werkelijk tot leven, van het brutale nichtje Bouchra tot de kwetsbare oude Haj. Met een bont gezelschap aan karakters schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan gezellig langs bij Fatima! Mouna Laroussi is op vrijdag 17 februari om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à €17,50 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.