DE THEATERBAKKERHEIJ

Programma De Theaterbakkerheij

 

Datum: Vrijdag 5 aug. // Guido Weijers – Hot Comedy Night
Labels: Cabaret
Aanvang: 20u00 | Inloop 19u30

Entree: Early Bird UITVERKOCHT | Regulier €28,50 (+ €1,50 servicekosten)

Een zomeravond vol humor met Guido Weijers!
Met zijn nieuwe stand-up show gaat cabaretier Guido Weijers deze zomer naar buiten! Hij deelt bizarre gedachten, bekijkt de wereld op zijn positieve manier en laat zichzelf zien in de meest hilarische vorm. Deze keer niet in het theater, maar tijdens een zwoele zomeravond met gegarandeerd veel humor! Wil je lachen? Vier dan samen de zomer tijdens deze avond vol aha-momenten, actuele grappen en hilariteit!

Programma:
19:30 – 20:00 | Inloop
20:00 – 21:00 | Voorprogramma (TBA)
21:00 – 22:30 | Guido Weijers live!
22:30 – 00:00 | Zomeravondborrel

Tickets: 
Early Bird: UITVERKOCHT 
Regulier €28,50 (+€1,50 servicekosten)
__________________________________________________________________________________

Datum: Zaterdag 20 augustus // Handsome Poets – Theatertour ‘Lieve Schatten’
Labels: Concert, Indiepop, Muziek
Aanvang: 20u30 | Zaal open 20u00
Entree: €18,- inclusief servicekosten

Handsome Poets, de indiepopband die zijn oorsprong heeft gevonden in het enige echte Gouda, komt voor de allerlaatste show van hun eerste theatertour ‘Lieve Schatten’ naar De Theaterbakkerheij! Helaas werd de tour gedwongen gepauzeerd wegens een lockdown, maar nu kunnen zij niet wachten om opnieuw een fantastische muzikale avond naar het publiek te brengen. Met ‘Lieve Schatten’ delen de Handsome Poets een bijzonder verhaal met het publiek:

“Tien jaar na hun ontmoeting in een boerderij in Gouda en vele hits, radio & tv optredens en festivals later, maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden.

Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 voor het eerst het theater in.

De theatershow komt met een nieuwe single. In “Giant” staat zanger Tim van Esch stil bij hoe succes een deel van je leven wordt: “Succes kan je groter laten voelen dan dat je daadwerkelijk bent”. De Handsome Poets worden zowel voor als achter de schermen gezien als aardigste en vrolijkste band van Nederland. Na hun optreden loopt iedereen, van publiek tot technici , gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten. Zanger Van Esch: “Toen ik begon als zanger, had ik het gevoel dat ik vooral rock en roll en stoer moest zijn. Wij ruimen nou eenmaal de kleedkamer op, drinken een biertje en schudden dan iedereen de hand. We bouwen tegelijkertijd wel dat feestje waar iedereen los gaat. Het blijkt allemaal niet zo zwart wit te zijn als ik soms dacht”.

Benieuwd naar hoe zij de afgelopen tien jaar beleefd hebben? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit.”
__________________________________________________________________________________

Datum: Vrijdag 26 augustus // Time Bandits
Labels: Concert
Aanvang: 20u30 | Zaal open 20u00
Entree: €23,- inclusief servicekosten

‘Beste Zanger’ Alides Hidding veroverde met zijn groep Time Bandits in de jaren 80 al een plaats in de nationale én internationale popwereld. Met hun kenmerkende sound van funk, disco, soul en rock veroverden ze Europa en daarna Amerika en zelfs Australië, waar ze maanden lang tourden. Hun hits staan nog bij menige muziekliefhebber in het geheugen gegrift: ‘Listen to the man with the golden voice’, ‘I’m specialized in you’, ‘Endless Road’, ‘Live it up’.

Een hernieuwde kennismaking kwam er in 2021 door de deelname van leadzanger Alides Hidding aan het programma Beste Zangers waarin hij uitblonk. Hits van vroeger werden opnieuw voor een groot publiek gespeeld.

De Theaterbakkerheij is de komende weken even met vakantie maar daarna staat er een afwisselend programma op de agenda. Met eigen producties, tributes en meer! Kijk voor meer informatie op www.theaterbakkerheij.nl/agenda

Tickets zijn te koop via: www.theaterbakkerheij.nl/tickets

CULTUREEL CENTRUM CONCORDIA

Maandprogramma Concordia

PROGRAMMA KOMENDE WEKEN

vr. 12 aug. Concordia’s pubquiz online
21u00 Vrijdag 12 augustus om 21u00 is er weer een Pubquiz in Theater Concordia in Haastrecht. Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 20 teams van max 5 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen! De Pubquiz begint om 21u00. Kaarten (à € 25 per team) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Theater & Grand Café Concordia
Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht, 0182-502202
grandcafe@theaterconcordia.nl

Meer informatie en kaarten bestellen: www.theaterconcordia.nl.

KAARTEN
Kaarten voor de komende voorstellingen via www.theaterconcordia.nl en op werkdagen vanaf 17u00 uur in Grand Café Concordia en aan de kassa van Concordia voor de voorstelling (indien er nog kaarten zijn). 

CULTUURHUYS DE KROON

Agenda Cultuurhuys De Kroon

Zie https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te bestellen via de website www.cultuurhuysdekroon.nl, de ticketmatic app of aan de balie (op beperkte dagen) van Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De Uitloper - Ontwikkeling en design door CTRS.